Airport Videos - BETA 2.03


GOOGLE

KTMB Ekspres Senandung Langkawi



Length: 3:50
Description: Train journey from KL Sentral to Arau, Malaysia.
Author: Haikal Ahmad
Source: YouTube
Comments

Class cabin berapa tiket nya ?
• akumat1 on 02-Jan-2011


Rindu lak zaman belajar, tiap kali pulang rumah atau ke universiti naik train KL-Arau...
• Mohd Naim bin Mazlan on 09-Apr-2013


Selamat Hari Raya saya ucapkan!
• Haikal Ahmad on 16-Aug-2012


terima kasih kembali, selamat bercuti.
• Haikal Ahmad on 22-Aug-2013


@akumat1, biasanya harga tiket utk private cabin lebihkurang 2 kali ganda harga tiket katil biasa. Tapi kalau yg private kena beli 2 tiket utk katil atas dan bawah. Utk reference, harga tiket dari KL Sentral ke Arau adalah lebihkurang RM200 utk satu cabin (2 dewasa).
• Haikal Ahmad on 28-Jan-2011


otw balik kg kl sentral ke arau.....sama lah kita
• kimie shaari on 15-Aug-2012


teringat zaman kecik2 naik keretapi balik kpg (Alor Setar) mmg keretapi lambat, TAPI pengalamannya memang LAIN, keseronokan pengembaraan, melihat pandangan lain dari jalanraya / hutan tasik dan laluan desa kecil.berjumpa sahabat/kenalan baru dan berinteraksi dengan pelancong luar negara.. sungguh mengasyikkan. TAHNIAH kerana Upload :D
• ggshida on 27-Jul-2012


best sgt tgok vclip ni, takde show off muke sendiri pun. Menarik! Actually nk p lgkwi n.month, pastu dok pikiaq bilik tu rupa dia camana laa..tmekasih upload vclip ni ye, baru dpt tgok bilik tu. Kompom nak nek ketapi lah!
• shimbei9 on 22-Aug-2013


Terima kasih.
• Haikal Ahmad on 16-Aug-2012


x tau la sy mmg suka naik keretapi ni..drp kecik smpi la da ade ank..klu jln jauh sy pilih nek keretapi la bru best..drp nk drive patah pinggang baik naik train..pengalaman sy paling jauh naik tren ni drp butterworth ke bangkok..fuh jauh 2..wlupn leceh nak kne trggu tukar kpala kat padang besar tp mmg pengalaman yg x leh d lupakan..ini berlaku pd taun 99..wktu sy msih ting 1..kcik lg sy time ni..msih ingt coaches train thai.kpala ktm..ade yg xde air con pye gerabak pn ade..org utara msti tau kan
• ibrahim zainal on 19-Sep-2012